Uudet verkkosivut:

Uudet verkkosivumme palvelevat asiakkaitamme paremmin

Laaja verkkosivu-uudistus oli osa Lahden Talojen vahvaa strategista uudistautumista ja kehityksen vuotta.

Lahden Talojen markkinointipäällikkö Piia Jokiahon mukaan verkkosivuston suunnittelun keskiössä olivat asiakkaat, joita halutaan palvella paremmin. Siksi uudesta verkkosivustosta tehtiin mahdollisimman helppokäyttöinen ja uusi sivusto toimii sujuvasti myös päätelaitteesta riippumatta.

– Helppokäyttöisyyden ansiosta oman kodin hakeminen on nyt entistä sujuvampaa ja kaikki asumiseen liittyvä tieto löytyy helposti verkkosivuiltamme, Jokiaho sanoo.

 

Verkkosivuprojektissa vahvistettiin ja vietiin eteenpäin myös pari vuotta sitten alkanutta Lahden Talojen brändityötä. Nyt raikkaat ja modernin näköiset sivut ovat yhtenäiset Lahden Talojen brändin kanssa.

 

Uudet toiminnot ja ratkaisut lisäsivät helppokäyttöisyyttä

Verkkosivuston Asukkaan palvelut -sivuilta asukkaat löytävät kootusti kaiken tarvitsemansa asumiseen liittyvän tiedon. Uutta on se, että tietoa voidaan etsiä nyt myös erilaisilla hakusanoilla.

Myös kaikkien Lahden Talojen asuntojen kohdekuvat uusittiin verkkosivu-uudistuksen yhteydessä.  Jokiahon mukaan on tärkeää, että asukas saa jo verkkosivustolla hyvän ja kattavan kuvan Lahden Talojen kodeista.

– Asunnon hakija voi helposti tutustua vapaisiin koteihin ja lisätä niitä suoraan hakemukseensa verkkosivuilla. Asukkaat voivat hakea itselleen sopivaa asuntoa myös erillisillä hakukriteereillä, Jokiaho sanoo.

 

Uutta on myös se, että aikaisemmin Lahden Talojen opiskelija-asunnot löytyivät erilliseltä sivustolta. Verkkosivu-uudistuksessa myös opiskelija-asunnot tuotiin Lahden Talojen verkkosivuille ja nyt kaikki asunnot löytyvät samasta paikasta.